• DOLAR 32.579
  • EURO 34.825
  • ALTIN 2416.817
  • ...
Din-Bir-Sen'den eski yönetime teşekkür
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Batman il temsilciliği ve yönetim adına yeni başkan Mehmet Cengiz yazılı basın açıklaması yaparak, eski yönetime teşekkür etti.

Cengiz, "Din-Bir-Sen Batman'daki çalışmalarından ve desteklerinden ötürü eski İl Başkanı Mehmet Nezir Akkuş ve görev arkadaşlarına kendi adıma ve yönetim kurulu adına teşekkür ederiz ve yeni görevindede başarılarının devamını dileriz." dedi.

Mehmet Nezir Akkuş'un 17 yıla aşkın Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki görevini tamamlayıp
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne atamasının yapılarak yeni görevine geçtiğini belirten Cengiz, "Akkuş, din-bir-sen'in Batman Kurucusu olup hizmetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Özverili çalışmalarıyla gündeme oturup, Batman, Gerçüş, Kozluk, Hasankeyf ve Beşiri'ye temsilcilik kurduk" ifadelerini kullandı.

Cengiz, "Türkiye'de sivil insiyatifi harekete geçirerek, çalışanların sorunlarını her ortamda gündemde tutacak sendikacılıkta değişim hareketini başlattık. Biz elimizi taşın altına koyduk." dedi.

Cengiz son olarak, "Bana Din-Bir-Sen il başkanlığını layık gören öncelikle Din Bir Sen genel başkanım Lütfi Şenocak'a ve genel başkan yardımcılarıma, bütün dostlarıma ve yol arkadaşlarıma teşekkür ederim." dedi. (Yasir Oğuz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir