• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl'deki yurt sorunu özel sektörün katkısıyla aşılabilir
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Genç Memur Sen Bingöl Şubesi, Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Genç Memur Sen Bingöl İl Başkanı A.Haluk Çakan ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.

 

Genç Memur Sen'in kuruluş amacı hakkında bilgi veren Genç Memur Sen Bingöl İl Başkanı A.Haluk Çakan, Kamu çalışanlarının haricinde Üniversite ve Orta Öğretim kurumlarında da teşkilatlanan Genç Memur Sen, öğrenciler arasında da saygın bir konuma ulaştığını söyledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, Bingöl Üniversitesi'nin yeni kurulan üniversitelere oranla daha hızlı bir büyüme kaydettiğini ve belirledikleri hedefin üzerine çıktıklarını söyledi.

 

Bingöl'deki yurt sorununa da değinen Baydaş, şunları kaydetti: "Bu konudaki sorunun özel sektöründe katkısıyla aşılabileceğini, toplumların geleceğinin teminatı bugünün çocukları ve gençleridir. Yarının nasıl olacağı bugünün gençlerine verdiğimiz eğitim ve gösterdiğimiz yaklaşımla ilgilidir. Özgüveni yüksek geleceğe yönelik projelere sahip, özüne, kültürüne ve geleneklerine bağlı bir gençlik yetiştirme çabasındayız.'' dedi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir