• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Patlayan su deposu halkı mağdur ediyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Merkez Sur ilçesi Cevat Paşa Mahallesinde bulunan ve içerisinde 27 Şehit Sahabenin Türbelerinin yer aldığı Hz. Süleyman Camiinin önünde patlayan kanalizasyon şebekesinin onarılmaması vatandaşın tepkisine neden oldu.

 

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi'ni (DİSKİ) defalarca aradıklarını, bunun yanında dilekçe vermelerine rağmen kimsenin sorunlarıyla ilgilenmediğini belirten vatandaşlar, su deposunun patlamasından dolayı türbenin önünde akan suyun, ziyarete gelen misafirleri olumsuz etkilediğini ifade ederek, "DİSKİ görevini neden yapmıyor" diye sordu.

 

İsmini vermek istemeyen bir vatandaş, DİSKİ'yi aradıklarını ama bir türlü gelmediklerini belirterek, "DİSKİ'yi kaç kere aramamıza rağmen gelen giden yok. Görevi halka hizmet etmek olan belediye nerede? Kiliselere yüklü miktar para yardımında bulunarak kiliseleri restore eden BDP'li Belediye, caminin etrafında insanları mağdur eden sorunu neden görmüyor? Biz bu belediyeye Diyarbakır halkının sorunlarını görmezden gelmeleri için oy vermedik" ifadeleriyle tepkisini dile getirdi. (Hüseyin Yalçın / Yasin Ergin - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir