• DOLAR 32.537
  • EURO 34.966
  • ALTIN 2439.909
  • ...

MERSİN - Tarsus Girişimci İşadamları Derneği (TAGİD), basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda, doğruluğu ve dürüstlüğü hayat tarzı edinmiş olarak ticaret yapmanın önemine dikkat çekti.

 

Amaçlarının daha çok gelişmiş bir Tarsus için çalışmak olduğunu belirten TAGİD Başkanı Faruk Kıraç, "Bu amaç doğrultusunda TAGİD olarak neler yapabiliriz? Bize düşen nedir? Kendimizi siz değerli basın üyelerimize tam ifade edebilirsek Tarsus'a da ifade etmiş olacağımızı düşünerek, bu dönemki ilk kahvaltımızı basınımızın siz değerli üyeleriyle bir araya gelerek başlatmış olduk."ifadelerine yer verdi.

 

TAGİD Başkanı Kıraç, hangi düşünce ve görüşte olursa olsun, önemli olan ticaret yaparken doğruluğu ve dürüstlüğü hayat tarzı edinen iş adamından sanayicisine, küçük ve orta büyüklükteki bütün işletmelere kadar herkese kapılarının açık olduğunu söyleyerek misyonunu açıkladı.

 

TAGİD Genel Sekreteri Sinan Karakaş ise, "Tarsus'un dünyaya açılması ve ihracattan alacağı payı artırma adına Batı Afrika'nın Ticaret Merkezi konumunda olan ve Türk Menşeili Malların Kaliteli kabul edildiği Afrika'ya, Senegal'e Ocak ayı içerisinde iş gezisi düzenleyeceğiz." dedi.

 

Senegal İş Gezisine Mersin, Adana ve Konya'dan İş Adamlarının katılacağını belirten Karakaş, "Tecrübe paylaşımı programlarımızda, ticarete yıllarını vermiş, alanında uzman işadamları ve yazarları Tarsus'a getirerek üyelerimizle buluşturacağımızı buradan sizler aracılığı ile duyuruyoruz." şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt - İLKHA)