• DOLAR 32.44
  • EURO 35.43
  • ALTIN 2330.66
  • ...
Karslı çiftçilere tarım aletleri teslim edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KARS - Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programları kapsamında alınan makine ve ekipmanların hak sahibi çiftçilere verilmesi için tören düzenlendi.
Törende bir konuşma yapan Kars Valisi Eyüp Tepe, "Çiftçimiz ve köylümüz için bayram sayılabilecek bu günde yıl içerinde dağıtımı yapılan bundan 5-10 yıl kadar öncesinde akıllara dahi gelmeyecek 518 adet tarım aletinin çiftçimizin emeğine büyük katkı sağlayacak" dedi.

Vali Tepe konuşmasında, Coğrafik sebeplerle çetin bir iklime sahip olan ilimizde tarımsal ve hayvansal faaliyetlerin bilinçli bir şekilde, uygun metot ve araçlarla yapılması halinde Kars'ın, Türkiye' de hayvancılığın merkezi haline geleceğini belirtti.
Program, hak sahibi çiftçilere yıl boyunca dağıtılan 518 adet tarım aletinden kalan 15 adedinin teslim edilmesi ile sona erdi.

Törene Vali Eyüp Tepe, Milletvekili Yunus Kılıç, Kafkas Üniversitesi (KAÜ) Rektörü Prof.Dr. Sami Özcan, Susuz Kaymakamı Vali Yardımcısı V. Musa Evin, kurum ve daire amirleri ile hak sahibi çiftçi ve vatandaşlar katıldı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir