• DOLAR 32.542
  • EURO 34.837
  • ALTIN 2427.288
  • ...
Saldırılara Karşı Suskunluk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Saldırılara Karşı Suskunluk İslamın verdiği İzzettendir....
Son 2 haftadır, Gündem`e bile getirilme gibi bir uğraş içerisinde olmayan PKK ve ona bağlı YDG-H gibi derin odakların yaptığı saldırı ve eylemlere gün ve gün yenileri eklenmekte. Devlet ve Türk Medyası tarafından suskunluk olası bir çatışma ortası için zemin oluşturulmaktadır.
 

Kurban Bayram`ından şimdi ye kadar farklı çevrelerce saldırıya maruz kalan tarafların olası bir çatışma ortamının doğmaması için suskunluğu tercih etmesi, karanlık güçlerin cesaretine cesaret katmış olmalı ki her defasın da çirkin saldırıların altına imzalarını atmaktan geri kalmıyorlar. Bayram`ın ikinci günü Mersin’de Mustazaf-Der üyelerinin resmi bir çerçeve içerisin de Kurban derilerinin toplanması faaliyeti birilerine ağır gelmiş ki 50-60 kişilik bir grup tarafından çeşitli cisimlerle saldırıya maruz kalmışlardır. Ateşin fitili buradan yakılmamıştır daha önce de böyle hadiseler vuku bulmasına rağmen güvenlik güçleri tarafından ciddi bir anlam da faillerin ortaya çıkarılmasına yönelik çalışmaların bulunmaması saldırıların çoğalmasına adeta davetiye çıkarılmıştır.
 

Çok kısa bir süre içerisin de değişik yerler de aynı zihniyetin sebep olduğu olaylardan bir kaçını saymış olursak;
-Bingöl`ün Genç ilçesin de PKK`lıların yol kesip inşaat işçilerinin tehdit etmesi,
-Silopi de izinsiz gösteriler sırasın da PTT binasına atılan molof,
-Yusufi Der`e bombalı saldırı,
-İlim Der`e ses bombasının atılması,
-Bingöl`ün Kiğı ilçesin de Hilmi Borak`ın PKK`lılar tarafından kaçırılması ve serbest bırakılması,
-Şırnak`ta 2 PKK`lının teslim olması,
-Ağrı`da okula molotof atılması,
-Vanda idialar üzerine PKK`nin Halktan zorla para alması,
-İstanbul Küçükçekmece de içerisin de 13 yaşında ki bir çocuğun da bulunduğu bir esnafın işyerine molotoflu saldırı,
-Bitlis Kayalıbağ`a bağlı (Lirt) köyünde PKK mensuplarının iki vatandaşı darp etmesi,
-Hakkari de 1 PKK`lının teslim olması,
-Silopi kaymakamlığına saldırı,
-PKK`nin Mersin Mustazaf-Der üyelerine saldırı sonucu 7 gönülünün yaralanması, gibi olaylar sadece 2 haftalık bir süre içerisin de birbirini takip eden olaylardır.
Bu olayları Twitter üzerinden küstahça açıklayarak, halka savaş açtıklarını ilan etmiş durumdalar. Twitter üzerinde yayınladıkları twittlerden bir kaçı;
 

``İstanbul Birimlerimiz Tarafından Küçükçekmece`ye bağlı Kanarya Mahalesinde Hüda-par`a bağlı 2 Derneğe molotoflu missileme eylemi yapıldı``.
"Hareketemiz Amed Bağlar Birimleri Tarafından Bağlar ilçesinde bulunan Yusuf Der`e Yönelik Ses Bombalı misilleme Eylemi Yapılmıştır``.
``Hareketimiz Bazid Birimleri Doğubayazıt ilçesinde fem dersanesine yönelik 19.30 sıralarında havai fişek ve molotoflu eylem gerçekleştirdi``.
 

Bu Twiitlerden de anlaşıldığı üzere Türkiyenin her alanına kaos ve içinden çıkılmaz bir yangın oluşturulmak hedefleniyor.
Devletin bunlara şuana kadar sesizliği ``Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın`` trajedisini gösteriyor. Yapılan saldırılar sonucunda da BDP`nin suskunluğu bu eylemlerden olan memnuniyetini dile getiriyor. ODTÜ`de her defasın da polisle karşı karşıya gelen öğrencilere müdaheleler de bulunan emniyet güçleri söz konusu mağdur insanlar olunca ne bir hareketlenme ne de bir çaba içerisine giriliyor. DÜ çıkan olaylar ile ODTÜ`de çıkan olaylara karşı müdahele ve failerin bulunması arasın da dağlar kadar fark var. DÜ bu ülkenin sınırları içerisin de değil mi ki ODTÜ`de gösterdiğiniz hasasiyeti orda göstermiyorsunuz? Kedileri köpekleri 24 saat yayın da tutabilecek kadar medya anlayışından yoksun Türk basını PKK barbarlığını göremeyecek kadar kör ve sağır mı? Her defasında yaptığı eylemleri YDG-H, Twitter üzerin de yayınlaması buna yönelik Devlet`in ciddi anlam da suskunluğu, ateşi körüklemektir! YDG-H yaptığı açıklamaların hepsin de ``missileme``yi kulanması İFTİRA!larda ne kadar başarılı olduğunu gözler önüne seriyor! Tekrar bölgeyi saracak bir ateş PKK ve derin çetelerin zararına olduklarını bildikleri halde ısrarları, delikten 2 defa ısırılmak değilmidir? Zana Azadi`nin her defasın da Müslüman Kürd Halkın`ı ağzına aldığında Müslümanların suskunluğu İzetindendi korkaklığından değildi! Bayramdan bu yana PKK eylemleri tüm alanları kapsayacak şekilde sayılarının 13`e yükseldiğini kim biliyor! Medya nerde! Türkiye içinde ki karanlık odaklar bunu iyi anlamalı ki ne kadar çalışırsanız sizden daha başarılı çıkıyor Müslüman halk! Çünkü Galip gelenler Allah`ın Taraftarlarıdır. Selam ve Dua ile...

 

Adnan Memiş / Tekirdağ - Yaş: 21

Bu haberler de ilginizi çekebilir