• DOLAR 32.59
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2502.57
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- 02 Temmuz Salı Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Hâkimiyet Gazetesi; `Ramazan Bereketi ve Heyecanı`
Piyasalarda Ramazan heyecanı ve bereketi yaşanıyor. Özellikle gıda sektöründe yaşanan canlılıktan esnaf umutlu. Geçen yıllara göre fiyatlarda bir değişikliğin olmadığını söyleyen esnaf, müşteri bekliyor.

`İmza Kampanasına Büyük İlgi`
Hak ve Özgürlükler Platformu tarafından başörtüsü önündeki engellerin kaldırılması için teravih namazı sonrası camilerde kurulan imza standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Medya Gazetesi; `İl İçi Atamalar Sıramatikle Yapıldı`
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Okul ve Kurumlarda Görevli öğretmenlerin öğretmen olarak 2010-2011 eğitim öğretim yılı il içi nakil isteğinde bulunup, haziranda yapılan atama döneminde görev yerleri değişmeyen toplam 113 öğretmen için sıramatik çalıştırıldı.

`Dicle Nehri`nde Suya Kapılan Genç Hala Bulunamadı`
Batman`dan İki gün önce Hasankeyf ilçesi yakınlarında ailesiyle birlikte piknik yaparken Dicle Nehri`ne kapılan Veysi Okan adlı gencin cesedi, tüm aramalara rağmen hala bulunamadı.

Pusula Gazetesi; `İlk Teravihte Camiler Dolup Taştı`
Batman`da ilk teravih namazını kılmak isteyen kadın, erkek, genç, yaşlı ve çocuklar camilere akın etti. Camilerde yer bulamayan vatandaşlar ilk teravih namazlarını cami bahçelerinde kıldı.

`Umut-Der Umut Oluyor`
Batman Umut-Der Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda 200 aileye elbise yardımında bulundu. Umut-Der`in Batman`ın yüz akı olduğunu söyleyen Umut-Der başkan yardımcısı Masum Ayyıldız, yardım çalışmaları konusunda desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

Doğuş Gazetesi; `İlk Teravih Kılındı`
Camilerde yer bulamayan vatandaşlar ilk teravih namazlarını cami bahçelerinde kıldı.

`Başörtüsüne Serbestlik İçin İmza Kampanyası`
Hak ve Özgürlükler Platformu tarafından başörtüsü önündeki engellerin kaldırılması için teravih namazı sonrası camilerde kurulan imza standına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Mezopotamya Gazetesi; `Umut-Der Ramazan Yardımlarına Başladı`
Batman Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda, 200 aileye elbise yardımında bulunuyor. Umut-Der`in Batman`ın "yüz akı" olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Masum Ayyıldız, yardım çalışmaları konusunda desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

`Peygamber Sevdalıları Platformundan Ramazan Mesajı`
Ramazan Ayı nedeni ile kutlama ve tavsiye mahiyetinde mesaj yayınlayan Batman Peygamber Sevdalıları Platformu, günde en az bir cüz Kuran-ı Kerim okunması, vakit namazların camide kılınması, dost, akraba, hasta ve salih insanlara ziyaretlerin sıklaştırılması tavsiyesinde bulundu.

Batman Postası Gazetesi; `Ramazan Esnafın Yüzünü Güldürdü`
11 ayın sultanı Ramazan Batman esnafa yaradı. İlk sahur alışverişi için pazarlara koşan vatandaşların alışverişi esnafın yüzünü güldürdü.

Batman Gazetesi; `Umut-Der Ramazan Yardımlarına Başladı`
Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda, 200 aileye elbise yardımında bulunuyor. Umut-Der`in Batman`ın "yüz akı" olduğunu söyleyen Başkan Yardımcısı Masum Ayyıldız, yardım çalışmaları konusunda desteklenmeleri gerektiğini söyledi. Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda ve elbise yardımında bulunuyor.

Çağdaş Gazetesi; `Umut-Der`de Ramazan Yardımı`
Batman Umut-Der, Ramazan ayında 2 bin 500 aileye gıda, 200 aileye de elbise yardımında bulunacak. Umut-Der Başkan Yardımcısı Masum Ayyıldız, yardım çalışmaları konusunda desteklenmeleri gerektiğini söyledi.

Veysi Rüzgâr-İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir