• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Tokat Madas-Der üye ve gönüllüleri bayramlaşmada buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İSTANBUL- Madas-Der`in yeni hizmet yerinde gerçekleştirilen Bayramlaşma ve açılışın bir arada yapıldığı etkinliğe Bahçelievler Belediyesi Başkanı Osman Develioğlu, Altuntaş - Der Başkanı Fahrettin Cücük, Karabük Eskipazar`ılar dernek Başkanı Mevlüt Bodurlar, memleketim Tokat Gazetesi sahibi Yunus Aybaba ile Altuntaş ve Kayasuyu köylerinden vatandaşların yanı sıra üye ve gönüllüler katıldı.

Okunan Kur`an`ı Kerim tilavetinin ardından Dernek hizmet yerinin açılışını, Madas-Der Genel Başkanı Erdal Elibüyük ile Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu birlikte yaptı.

Açılışta bir konuşma yapan Erdal Elibüyük, tüm konukların Bayramı`nı tebrik ettikten sonra dernek merkezinin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Dünyada ve özelde İslam âleminin içinde bulunduğu sorunlara dikkat çeken Elibüyük, Müslümanların birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak şöyle konuştu."Bu Kurban Bayramı`nın tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, İslam dünyasının işgal ve zulümlerden kurtulmasına vesile olur inşallah. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli dostlara teşekkür ederim." diye konuştu.

Daha sonra bir konuşma yapan Osman Develioğlu ise dernekleşmenin önemine vurgu yaptı. STK`ların toplumda önemli bir boşluğu doldurduğunu ifade eden Develioğlu, bu tür kültürel ve sosyal faaliyetlerde bulunan STK`lara kapılarının her zaman açık olduğunu, belediyenin de imkanlarını kullandıracaklarını ifade etti.
Program yapılan bayramlaşmanın ardından sona erdi. (Erkan Yavuz-İLKHA)

 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir