• DOLAR 32.572
  • EURO 34.898
  • ALTIN 2426.718
  • ...
İslam Düşmanıydı, Hidayet Buldu, Şimdi de Hacı Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Eski Hürriyet Parti üyesi ve Hollandalı İslam düşmanı Geert Wilders`in yandaşı Arnoud Van Doorn, Müslüman olduktan sonra Mekke`ye giderek hac farizasını yerine getirdi.

Hollanda vatandaşı Van Doorn, 2011 yılına kadar Hollanda`nın aşırı sağ parti lideri Geert Wilders ile dostluk etti. 2008 yılında Wilders`in hazırladığı ve bütün İslam dünyasını kızdıran `Fitne` belgeselinde yardımda bulundu.

Fakat 2013 yılının başında bir daha İslam`a karşı bir filmi hazırlarken İslam dinini biraz daha derin bir şekilde araştırıp, Kur`an-i-Kerim`den etkilenip Müslüman oldu.

Umre de yapmak niyetiyle Mekke`ye erken gelen Van Doorn, Akhbaar24 ile yaptığı raportajda hayatının en güzel anlarını yaşadığını söyledi.

İslam dinini kabul etmekle, hayatı boyunca hep aradığı şeyi İslam`da bulup hayatında hissettiği eksiklik giderdiğini ifade etti.

Allah`ın merhametine sığınmak ve geçmişteki günahlarının affını istemek için hacca gelen Van Doorn, bir gün Medine`de Mescid-i Nebevi`nin yanında yaşamak istediğini ifade etti.

Memleketine geri dönünce İslam dininin güzelliğini anlatan bir film çekeceğini söyledi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir