• DOLAR 32.55
  • EURO 34.933
  • ALTIN 2434.413
  • ...
Solhan Çağrı Der`de bayramlaşma merasimi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Solhan ilçesinde İslami faaliyetlerini sürdüren Solhan Çağrı Der, Kurban Bayramı münasebetiyle dernek binasında düzenlediği bayramlaşma merasiminde üye ve gönüllüleri ile dernek binasında bir araya geldi.
 
Programda kısa bir konuşma yapan Dernek Başkanı Muhsin Barış, katılımcıların bayramlarını tebrik ettikten sonra, Kurbanın Müslümanlara Hazreti İbrahim ve Hazreti İsmail`den miras kaldığını belirterek, "Bizler de Hazreti İbrahim aleyhisselâm gibi bir tevekkül, Hazreti İsmail aleyhisselâm gibi bir teslimiyet gösterip dinimize sahip çıkmamız gerekir. Kendimizi yoklayıp en sevgili olan değerlerimiz ne ise, onlardan vazgeçme şuurunu yakalamamız gerekir. İslam dini için kurban edilecek daha çok şeyimiz var." dedi.
 
Daha sonra sözü alan katılımcılardan Yunus Emiroğlu, bu Bayramda tarif edilemez duygular içinde olduğunu belirterek, "İnsanlarımızın sıcaklığını görmek beni duygulandırdı. Yaklaşık olarak 17 yıldır ilçemde bayram yapamadım. Çok güzel anlar ve güzel duygular yaşadım." ifadelerine yer verdi.
 
Çağrı Der üye ve gönüllüleri Bayramlaşma merasiminin ardından, eş, dost ve akrabalarıyla bayramlaşmak üzere dernekten ayrıldılar. (Behçet Aslan - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir