• DOLAR 32.376
  • EURO 35.021
  • ALTIN 2325.58
  • ...
Konya Hüda Par İl Teşkilatında bayramlaşma
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA - Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Konya İl Başkanlığı binasında da partililerin katılımıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.
 
Partililerle bayramlaşan HÜDA-PAR Konya İl Başkanı Halis Özelçi yaptığı konuşmada, "Kurban Bayramı hepimize mübarek olsun. Bayramlar birlik ve dayanışma günleridir. Böyle günlerde Müslümanların, ihtilafları bir kenara bırakıp Allah`ın istediği gibi kardeşçe yaşamayı bilmelidirler. Özellikle Suriye ve diğer İslam ülkelerinde yaşanan çatışmaların durup, Müslümanların kardeşçe yaşayabilecekleri bir ortamın oluşması için bütün Müslümanların seferber olmaları gerektiği kanaatindeyim." dedi.
 
Özelçi konuşmasının devamında özellikle son günlerde İslami STK`lara yapılan saldırılara da değinerek, "Böyle mübarek günlerde bile şer odakları boş durmamaktadırlar. Diyarbakır`da faaliyet gösteren İlim-Der ve Yusifi-Der ile Mersin`de Mustazaflar Cemiyeti mensuplarına saldırılar yapılmıştır. Toplumun huzurunu bozan bu tür saldırıları şiddetle kınıyoruz. Saldırıya uğrayan STK ve mensuplarına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." şeklinde konuştu. (İlyas Yavuz - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir