• DOLAR 32.49
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2491.3
  • ...
Şanlıurfa Cami-Der yüzlerce fakiri sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ŞANLURFA - Viranşehir`de faaliyetlerde bulunan Cami-Der, yardımlarına aralıksız devam ediyor. Dernek üyeleri ve gönüllüleri, aileleri ile bile doğru dürüst bayramlaşmadan kurban kesim ve dağıtım işleri ile uğraşıyor. 2-3 kiloluk paketlerden oluşan kurban etlerini 100 aileye ulaştıran dernek, kurban etti dağıtım işlerini bayram boyunca sürdürdü. Cami-Der, Kendi dağıttıkları kurban etleri dışında birçok hayır sahibini de fakir ailelere yönlendirerek yüzlerce aileyi sevindirmiş oldu.
 
Yapılan dağıtım ile ilgili açıklamada bulunan Yardım Komisyonu Başkanı İ. Halil Dolaş, "Bayramın üçüncü günü itibariyle yüz aileye kurban eti ulaştırdık. İnşallah bayramın dördüncü günü ve bayramı takip eden birkaç gün sonrasında da dağıtımlarımız devam edecek. Birçok hayır sahibini de fakir (ev tutan ) öğrencilere, Suriyeli ailelere ve 1. derece fakir- muhtaç ailelere yönlendirdik. Kalanlara da bizler ulaştırıyoruz. Gerek yönlendirmemiz ve gerekse derneğimizin ulaştırdığı-ulaştıracağı fakir aileler yüzleri bulmuş durumda.
 
Kurbanlarına bizleri aracı eden hayır sahiplerine, tanıdığımız muhtaç ailelere ulaşan hayır sahiplerine, bayramı yaşamdan kurban işi ile uğraşan üye ve günülülerimize şükran borçluyuz. Allah onlardan razı olsun." dedi.
 
Kurban yardımını alan aileler de, "Allah hayırseverlerin ve Cami-Der`in hayrını kabul etsin. Her zaman olduğu gibi bu bayramda da bizleri unutmayan Cami-Der`e teşekkür borçluyuz." Sözleriyle memnuniyetlerini dile getirdi. (Sabri Acet - İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir