• DOLAR 32.598
  • EURO 34.795
  • ALTIN 2499.242
  • ...
Vatandaşların `Fatura Kuyruğu` Çilesi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞANLIURFA - Şanlıurfa`da kuyruklara alışan halk, bu kez PTT, banka vb yerlerden para almak için değil, borçlarını ödemek için gittikleri DEDAŞ ve su tahsilât vezneleri önünde saatlerce kuyruklarda bekliyor.

 

Ramazan ayının ilk gününde, sıcak havada kuyrukta beklerken bunalan vatandaşlar, yetkililerin bir an önce bu sıkıntıyı gidermelerini istiyor.

 

Kuyrukta sıra bekleyen vatandaşlardan Vedat gümüş, "Biz buraya bu sıcak günde, mübarek Ramazan ayında borcumuzu ödemek için gelmişiz ancak saatlerce burada bekletiliyoruz. Sebebi ise, torpil ve görevlilerin görevlerini iyi yapmamalarından kaynaklanmaktadır. TÜRK TELEKOMDAN bir kişi gelmiş yüzlerce faturayı bir anda ödüyor ve bizler burada her birimizin elinde bir fatura ile saatlerce bekliyoruz. Bu halk burada zülüm görüyor. Hem para vermeye gelmiş hem de saatlerce bekletiliyor. Bir an önce bu sıkıntıya bir çare bulmasını istiyorum" dedi.

 

Ayhan Yavuz adlı vatandaş ise, "Bu halk buraya borcunu ödemeye gelmiş devletten para almaya değil, ben burada saatlerdir bekliyorum veznelerin yarısı kapalı, açık olan vezne görevlileri ise, karpuz seçer gibi adam seçiyor" şeklinde tepki gösterdi.

Ali durmaz-İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir