• DOLAR 32.568
  • EURO 34.774
  • ALTIN 2491.435
  • ...
Tatilciler dönüş yolunda
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Ege ve Akdeniz yörelerindeki tatil merkezlerinde 9 günlük bayram tatilini geçirip, bayramın son gününde dönüşe geçen vatandaşların araçları, Çanakkale iskelesinde uzun kuyruk oluşturdu. Lapseki`deki araç kuyruğu, zaman zaman 2 kilometreye kadar ulaştı.

Görevli ekipler, araç kuyruklarının aksamalara neden olmaması için çaba harcarken, kıtalar arası feribot seferleri saatsiz olarak gerçekleştirildi.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında ulaşımı sağlayan GESTAŞ A.Ş yetkilileri, 13 gemi ve 1 deniz otobüsü ile seferlerin aralıksız olarak yapılmaya devam ettiğini, vatandaşların mağdur olmamaları için saatsiz sefer düzenlediklerini kaydetti.

Yetkililer, Kurban Bayramı tatilinin son günü olan yarın ve pazar günü yoğunluk beklendiğini belirtti.

TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Kocaeli geçişi yoğun

Kurban Bayram tatilinden dönen tatilciler, TEM otoyolu ve D-100 karayolunun Kocaeli geçişinde yoğunluğa neden oluyor.

9 günlük bayram tatilini memleketleri ve tatil bölgelerinde geçiren tatilciler, bayramın son gününde İstanbul`a dönüş yolculuğuna başladı.

TEM Otoyolu, D-100 ve D-130 karayolunun Gültepe rampası, Kandıra ve Hereke turnikeleri mevkisinde trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

Trafik ekipleri, ulaşımın aksamaması için yoğun çaba harcıyor.

Bayram tatilinin ardından İstanbul`a dönüş yapan vatandaşlar, otoyolun Bolu Dağı-Düzce kesiminde de yoğunluğa neden oluyor.

Trafik ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve hızdan kaçınmaları konusunda uyarıyor.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir