• DOLAR 32.511
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2490.85
  • ...
İzmir Umut Kapısı'ndan 70 aileye et yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İZMİR - İzmir Umut Kapısı Derneği, hayırseverlerin kurban bağışlarını kabul etti. Bağışlanan kurbanlıkların parasıyla Ayrancılar Kurban Pazarı'ndan küçükbaş hayvanlar alınarak itina ile kesildi. Kesilen kurbanlıkların etleri parçalanıp poşetlere konulduktan sonra dağıtıma hazır hale getirildi.


"Gönüllülerimizle bayram boyunca hiç durmadık, bizim bayramımız ve sevincimiz muhtaçlar için koşuşturmak oldu, belki yorulduk ama bu her şeye değer" diyen Umut Kapısı Derneği Başkanı Hacı Şani, "Biz İzmir Umut Kapısı olarak bu sene hayır sahiplerinin bize verdikleri kurbanları muhtaç ailelere dağıtmak üzere çalışma yapıyoruz." ifadelerini kullandı.


Şani konuşmasına şöyle devam etti, "Şu anda gönüllü kardeşlerimiz çok büyük bir öz veriyle bayramlarını evlerinde geçirmek yerine, bu hizmette koşuşturuyorlar. Öncelikle bu kardeşlerimiz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah-u Teâlâ onlara çok büyük ecirler verecektir. Bu sene bize on dört hayırseverin kurbanı ulaştı. Biz bu kestiğimiz kurbanlara inşallah 70 aileye et götüreceğiz. Böylece bu bayramdaki mutluluklarını arttırmayı düşünüyoruz. İnşallah Rabbim hem çalışan kardeşlerimizin hem de hayırseverlerin hayırlarını kabul eder. Bize kurbanlarını bağışlayan hayır sahiplerinin de Allah hayırlarını kabul etsin. Bu vesileyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor ve tüm İslam âleminde barışa vesile olmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz." (Yunus Şani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir