• DOLAR 32.525
  • EURO 35.041
  • ALTIN 2437.831
  • ...
Rahmet Gıda Bankasından 500 aileye kurban eti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MARDİN-Kızıltepe (Qoser) ilçesinde yardım faaliyetlerinde bulunan Rahmet Gıda Bankası Kurban Bayramında da yetim ve muhtaçları unutmadı. Toplu olarak 6 büyük baş ve 17 adet küçükbaş kurbanı keserek bin kg kurban etini 2 kg paketler halinde Kızıltepe`nin 10 mahallesine 10 araç ve 40 kişiyle ev ev dolaşarak yetim ve muhtaç 500 aileye kurban eti dağıttı.
 
Yapılan yardımla ilgili açıklamalarda bulunan Rahmet Gıda Bankası Saymanı Muzaffer Yalçın, kurban bayramı vesilesiyle hayırseverlerin bağışladığı 6 büyük ve 17 küçükbaş kurbanı toplu olarak kesimini yaptıklarını belirterek, "Elde edilen bin kg eti 2 kg şeklinde paketleyerek 10 araç ve 40 kişilik ekiple Kızıltepe`nin 10 mahallesinde bulunan 500 yetim ve muhtaç aileye ulaştırdık." dedi.
 
Bayramda işini gücünü bırakıp bu hayırlı hizmet kervanında bulunanlara teşekkür eden Yalçın daha sonra, " Kesim paketleme ve dağıtımı yapan tüm üye, gönüllü üye ve hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu hayra vesile olup kurban bağışında bulunan tüm hayırseverlerin rabbim ecirlerini kat kat versin inşallah" dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)
 

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir