• DOLAR 32.383
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2326.314
  • ...
Mersin Mustazaflar Cemiyeti muhtaçları sevindirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Umut Kervanı Platformu üye olan Mersin Mustazaflar Cemiyeti yardım komisyonu, hayırseverlerden gelen kurban bağışlarını 200 aileye ulaştırdı.
 
Muhtaçlara et ulaştırma sırasında konuşan Umut Kervanı Platformu Mersin Sözcüsü Faruk Ayhan, "Umut Kervanı Yardım Platformuna üye olan derneğimiz Mersin Mustazaflar Cemiyeti yardım komisyonu olarak bu bayramda muhtaç ailelerimize ulaşmayı hedefliyoruz" dedi.
 
Kurban bayramı öncesinde de duyuru yaptıklarını hatırlatan Ayhan, "Bize başvuran bütün muhtaç ailelere ulaşmamız anlamında cemiyet olarak açıklamamızı yaptık. Allah razı olsun, bize şuan bir büyükbaş, 8 de küçükbaş olmak üzere kurban bağışından bulunan hayırseverlerimiz oldu." dedi.
 
Etleri paketler şeklinde muhtaç ailelere ulaştırmak istediklerini belirten Ayhan, "Arkadaşlarımız hummalı bir şekilde bu paketleri hazırladı. Araçlarımız ile bunları fakir ailelerimize ulaştıracağız. Şuan kayıtlarımız da 200`e yakın ailemiz var. Bunların içerisine Suriyelileri de dahil ettik. Bize başvuran bütün ailelere et ulaştıracağız Allah`ın izni ile" diye belirtti.
Ayhan son olarak, "Hayırseverlerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Allah hepsinin ecrini kat kat versin" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir