• DOLAR 32.562
  • EURO 34.864
  • ALTIN 2428.483
  • ...
Bayramlaşmada mahşeri kalabalık
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Her bayram zikir halkaları oluşturarak bayramlaşan Peygamber Sevdalıları Platformu, Kurban Bayramı`nın üçüncü gününde düzenlediği bayramlaşma programında üye, gönüllüleri ve halkla bir araya geldi.
 
Öğlen namazının ardından Şerzan Kurt Parkı`nda düzenlenen programın, her seneninkinden daha kalabalık olduğu gözlendi. Oluşturulan zikir halkasında bir araya gelen Peygamber Sevdalıları Platformu üye ve gönüllüleri, çektikleri salavat ve tekbirler eşliğinde bayramlaştılar.
 
Geniş katılımlı bayramlaşma töreni, Peygamber Sevdalıları Platformuna üye Mustazaflar Cemiyeti, Umut-Der, Bilge-Der, Hira-Der, Şefkat Eli Derneği, Sevgi-Der, Sağ-Çev, Rahmet Pınarı Derneği, Hizmet-Der, Enfa-Der, İlim Der, Köy-Der üye ve gönüllülerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
 
Bayramlaşma törenine geniş bir kitle katılırken, Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcıları Cemal Çoban, İsa Aydın, Abdurrahman Cens, HÜDA PAR İl Başkanı Aydın Gök ve beraberindeki partililer, Memur Sen Batman Şube yetkilileri ve STK temsilcileri de hazır bulundu.
 
Program Hira-Der Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek`in okuduğu dua ile sona erdi.
 
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun düzenlemiş olduğu programa katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, tüm İslam aleminin ve Müslümanların kurban bayramını tebrik ederek, "Bayramların güzel adetlerinden bir tanesi yine ihya oldu. Peygamber Sevdalıları Platformu bu işe öncülük etti. Allah buna öncülük edenlerden ebediyen razı olsun. Bir kaç bayramdır böyle topluca bayramlaşmalar yapılıyor. Kurban Bayramı nedeniyle bir bayramlaşma programı tertiplenmiş. Bu programa bizi de davet ettiler. Bizler de geldik ve halkımızla bayramlaşma imkanı bulduk. Bu çok güzel bir atmosferdi. Allah, bunu ümmetin birliğine ve kardeşliğine vesile kılsın. Bütün hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum." dedi. (M.Fatih Akgül/Yasir Oğuz - İLKHA)

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir