• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl Merhamet Eli, kurban dağıtımına başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BİNGÖL - Merhamet Eli Gıda Bankası mezbahanede kestirdiği kurbanlıkları üye ve gönülleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştıracak.
 
Derneğin üye ve gönülleri bir yandan kurban kesim işinde çalışırken, diğer taraftan kurban etlerini tek tek ihtiyaç sahiplerine kapıda teslim edilmesine gayret ediyorlar.
 
Kurban Bayramı`nın tüm ümmete, insanlığa ve Bingöl halkına hayırlara vesile olmasını dileyen Merhamet Eli Gıda Bankası Başkanı Mehmet Tamaç, `gıda bankası olarak daha 2. yıllarında hayırseverlerin katkısıyla büyük bir mesafe kat ettiklerini söyledi.
 
Kurbanların kesimine mezbahanede uzman kasapların nezaretinde başladıklarını ifade eden Tamaç, "Ayrıca gönüllü kardeşlerimiz burada kendilerine düşen görevlerini en iyi şekilde yerine getirip, gayret ve ibadet şuuruyla çalışıyorlar. Ayrıca et kesim, parçalama ve paketleme noktasında üye ve gönüllülerimiz titizlikle üstlerine düşenin en güzelini yerine getiriyorlar." diye konuştu.
 
"Kurban etlerini muhtaç olan ailelere 2`şer kilodan dağıtıyoruz"
Şuana kadar 10 adet küçükbaş ile 15 adet de büyükbaş hayvan kestiklerini ifade den Tamaç, kurban etlerini muhtaç olan ailelere 2 kilo şekilde dağıtacaklarını söyledi.
 
Tamaç, "Kurban Bayramı`nda kurbanlıkları daha önceden tespit ettiğimiz muhtaç ailelere dağıtmak için çalışmalarımızı yapıp tamamladık. Tüm bu fakir ve fukaralara ulaşmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi. (Nihat Kanat/Enis Ağırbaş - İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir