• DOLAR 32.537
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2492.23
  • ...
SON DAKİKA
AK Parti'den HÜDA PAR Batman teşkilatına bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - AK Parti Batman milletvekili Ziver Özdemir, İl Başkan Yardımcısı Mahmut Tileyi, Merkez İlçe Başkanı Diyaddin Uçar ve beraberindeki heyet, Hür Dava Partisi Batman İl Başkanlığ'na bayram ziyareti gerçekleştirdi.

 

AK Parti heyetini HÜDA PAR Batman İl Başkanı Dr. Aydın Gök ve il yöneticileri karşıladı.

 

Sohbet havasında geçen ziyarette Özdemir; huzur ve barış için hükümetin yoğun bir çaba içerisinde olduğunu, seçim süreci ve demokratik paketten sonra özellikle bölgede önemli bir rahatlama hissedildiğini söyledi.

 

Hür Dava Partisi Batman İl Başkanı Gök ise, mevcut olumlu havaya rağmen kutsalları, insani değerleri, erdemleri ayaklar altına alan malum zihniyetin özellikle İslami STK'lara ve partimize yönelik çirkin saldırılar artmış olup, bu saldırıların seçimler yaklaştıkça daha da artabileceğine dikkat çekti. "Zira hür iradeyi baskı altına alarak ve çatışma ortamından nemalanarak seçim kazanmaya alışmış bir zihniyet var. Ve bu zihniyet barış sürecini suistimal ediyor. Barış sürecini cam bir kavanozun içinde elinde tutmuş ve kızdırmayın yoksa kırarım diye şantaj yapıyor. Emniyet güçleri de özellikle bu zihniyetin İslami kesimlere yönelik yaptıkları saldırıları görmezlikten gelmeye devam ediyor.

 

Şu ana kadar bu hayır kurumlarına yapılmış olan fiili saldırıların hiç birinin failleri yakalanmamış veya haklarında herhangi bir yasal işlem yapılmamıştır." diyen Gök, kurban bayramı günlerinde Mersin ve Diyarbakır'da yine aynı çetelerin hayır kurumlarına yönelik saldırılarına dikkat çekti. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir