• DOLAR 32.514
  • EURO 34.967
  • ALTIN 2436.394
  • ...
HÜDA PAR`dan AK Parti ve Saadet Partisine bayram ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ANKARA - Kurban Bayramı münasebetiyle Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Sekreteri Mehmet Yavuz ile Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin il yönetimi ile siyasi partilere bayramlaşma ziyaretinde bulundu.
 
Bayram ziyaretin ilk durağı AK Parti Genel Merkezi oldu. HÜDA PAR heyetini, AK Parti adına Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz ile genel merkez yetkilileri karşıladı.
 
"HÜDA PAR heyetinin ve camialarının bayramlarını tebrik ediyorum" diyen Kapusuz, HÜDA PAR`ın Türkiye siyaset tarihine yeni girmiş bir parti olduğunu belirterek başarı dileklerini iletti.
 
Kapusuz`a iyi dileklerinden dolayı teşekkür eden Genel Sekreter Mehmet Yavuz, "Örf adet ve geleneklerimizin bir parçası olan bayram ziyaretinde bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz. İnancımızdan referans aldığımız bu buluşma ve görüşmelerle, siyaset kanallarının açık olması, toplumda kronik hale gelmiş çözülemez gibi görünen problemlerin çözülebileceğine inanıyoruz." dedi.
 
HÜDA PAR heyeti AK Partiden sonra Saadet Partisi Genel Merkezine geçerek Genel Başkan Mustafa Kamalak, Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Latif Öztek ile eski milletvekili Fethullah Erbaş ve diğer partililer ile bayramlaştı. Sıcak bir ortamda yapılan ziyarette İslam dünyasının içinde bulunduğu durum ile çözüm önerileri konuşuldu.
 
İslam dünyasının ihtilafları bırakıp bir araya gelmesi gerektiğine vurgu yapan HÜDA PAR`ın Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sait Şahin, İslam ümmeti içerisinde ciddi sıkıntılar var. Bu sıkıntıların giderilmesi noktasında herkes üzerine düşeni yaparsa sorunlar ciddi anlamda çözüme kavuşur." ifadelerini kullandı. (Erkan Yavuz - İLKHA)
 
 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir