• DOLAR 32.316
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2297.69
  • ...
SON DAKİKA
IHO EBRAR Batman`da 100 aileye kurban eti ulaştırdı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Dünyanın birçok yerindeki mağdur ve yoksul insanlara yardım ulaştıran Uluslararası Yardım Kuruluşu IHO-EBRAR, Batman`da Kurban Bayramı`nda da ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştırmaya devam ediyor. IHO-EBRAR, Batman`da yaklaşık 100 muhtaç aileye kurban eti ulaştırdı.

Yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren IHO-EBRAR Türkiye yetkilisi Nihat Polat, Türkiye`nin birçok yerinde fakir ve ihtiyaç sahibi insanlara yardım ulaştıklarını ve bu sebeple de Batman`a geldiklerini söyledi.

Tüm İslam aleminin Kurban Bayramı`nı tebrik eden Polat, "Fakir ve muhtaçlara kurban eti ulaştırmak için Batman`da bulunduk. Tüm kesim işlemlerimizi tamamladık ve paketlememizi yaptık. Yaptığımız çalışmalardan sonra yaklaşık 100 fakir aileye kurban eti ulaştırdık. Umut-Der bizlere yardımcı oldu. Bizlerde buradaki fakirleri gezdik ve gördük ki gerçekten ihtiyaç sahipleridirler. Avrupa`daki hayırseverlerin bağışlamış olduğu kurbanlar tam yerine ulaşmış oldu. Rabbim hayırseverlerden razı olsun. Dünya kadar dua aldılar. Buradan sonra Kozluk`a gideceğiz. Daha sonra sırasıyla tüm ilçelere gideceğiz. Yardımlarımız bittikten sonra Avrupa`ya gideceğiz." dedi.

Et yardımının ardından IHO-EBRAR yetkilileri, Batman`da yaşamlarını sürdüren Suriyeli ailelere de nakdi yardımlarda bulunmayı unutmadı.

Kendilerine yardım edilen fakir ve muhtaç aileler ise, hayırseverlere ve kendilerine yardım ulaştıran IHO-EBRAR yetkililerine dua ederek teşekkürlerini ilettiler. (Hamza Kaya-İLKHA)

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir