• DOLAR 32.579
  • EURO 34.972
  • ALTIN 2424.01
  • ...
HÜDA PAR tutuklu ailelerini ve yetimleri unutmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Seçimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İsa Aydın, Medya ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, HÜDA PAR İl Başkanı Aydın Gök ve beraberindeki partililer, İslami hizmetlerinden dolayı cezaevinde olan ve Batman`da PKK tarafından katledilen Müslümanların ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı vesilesiyle Batman`a gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Kurban Bayramı`nın tüm ümmete, insanlığa ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Yaptığı ziyaret hakkında konuşan Yapıcıoğlu, şunları söyledi: "Bugün bayram ve bütün burukluk sebeplerine rağmen yine de sevinç günümüz. Bu bayramı memleketimizde geçiriyoruz. Malumunuz aslen ben Batmanlıyım ve ailem burada. Fakat bugün akrabalardan önce 90`lı yıllarda inancından dolayı katledilen, şehid edilen ve kanları dökülen kardeşlerimizin ailelerini ve yine inancından dolayı zindanlara, cezaevlerine düşmüş kardeşlerimizin ailelerini ziyaret ediyoruz ve onlarla bayramlaşıyoruz."
Yaptıkları ziyaretlerin ardından Yapıcıoğlu ve beraberindeki partililer, sokaktaki halkla kucaklaşarak bayramlarını kutladı.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

 

 

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir