• DOLAR 32.559
  • EURO 34.885
  • ALTIN 2432.877
  • ...
HÜDA PAR`dan Bayram Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR -Kurban Bayramı münasebetiyle Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, Kayapınar İlçe Başkanı Abdulhakim Demir ve il yönetimi ile diğer partilere bayramlaşma ziyaretinde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunan HÜDA PAR heyetini, Diyarbakır AK Parti İl Başkanı Aydın Altaç, il ve ilçe teşkilatından yetkililer karşıladı.

Karşılıklı bayramlaşmanın ardından HÜDA PAR Diyarbakır İl Başkanı Vedat Turgut, saldırıya uğraması nedeniyle İl Başkanı Aydın Altaç`a geçmiş olsun dileğinde bulunarak saldırıyı kınadı. Aydın Altaç ise son günlerde kendilerine ve İslami STK`lara yönelik saldırıları kınadıklarını belirtti.

Başkanlar, bayramın İslam âlemine ve halka iyilikler getirmesi temennilerinde bulundular.
AK Parti ziyaretinin ardından HÜDA PAR İl Başkanı Vedat Turgut ve beraberindeki heyet Hak Par Diyarbakır İl Başkanlığı`na bayramlaşma ziyaretinde bulundu. Hak Par İl Başkanı Vasıf Kahraman HÜDA PAR heyetini karşıladı. Bayramlaşmanın ardından İl Başkanı Kahraman; inancı, fikri ne olursa olsun herkesin kendini ifade etme imkanı bulması gerektiğini vurguladı.

HÜDA PAR İl Başkanı Turgut ise yılladır zulüm ve baskıdan bahseden bir grubun bazı kesimleri hedef alan saldırılar düzenlemesini büyük bir çelişki olarak gördüklerini ve halkın da bunun farkında olduğunu dile getirdi. (İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir