• DOLAR 32.453
  • EURO 34.487
  • ALTIN 2467.603
  • ...
Umut-Der `Bayramımız Kurban Olsun`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Adana Umut-Der Gıda Bankası fakir ve muhtaç aileler için başlattığı kurban kampanyasına hızlı başladı. Tüm üye ve gönüllülerini seferber eden Umut-Der "Bayramımız yoksullar için kurban olsun" sloganıyla çalışmalarını hızlandırdı.
Kurban Bayramı`nın ilk gününde halkın yoğun olarak kurban kestiği bölgelerde kurban kesim ve deri toplama faaliyetlerinde bulunan Umut-Der,halkın teveccühünü kazanmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili görüştüğümüz Adana Umut-Der Gıda Bankası Başkanı Selahattin Yeniay,her bayram olduğu gibi bu bayramda da muhtaç aileleri unutmayacaklarını ifade ederek,bu ailelere kurban eti ulaştırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.
Umut Der üyesi ve gönüllüsü yüzlerce kişinin yoksul aileler için büyük özveri ile çalıştığını ifade eden Yeniay, kestirdikleri kurbanlıkların etlerini listelerinde kayıtlı bulunan 2 bin 850 aileye ulaştıracaklarını ifade etti.

Yeniay son olarak, yardımların toplanıp dağıtılmasında emeği geçen tüm üye ve gönüllüleri ile hayır sahiplerine teşekkür ettiğini söyledi.(Yunus Emre-İLKHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir