• DOLAR 32.322
  • EURO 35.15
  • ALTIN 2292.96
  • ...
Umut Der Tatvan Şubesi 20 kurbanlık kestirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİTLİS - Tatvan'da faaliyetlerini sürdüren Umut Der Tatvan Şubesi hayırseverlerin yapmış olduğu kurban bağışlarıyla 20 kurban kesti. Dernek başkanı Fesih Ulugöl, Kurban etlerini bekletmeden mağdur ailelere dağıtacaklarını söyledi.

Ulugöl ''Hayırseverlerin yapmış olduğu 20 kurban bağışını mezbahanede kurban kesim ekibiyle kestik. Şimdide Bu etleri yardım komisyonu üyeleriyle imkanımız dahilinde mağdur ailelere dağıtılacak. Allah'u Teâlâ hayırseverlerin yapmış olduğu hayrı kabul etsin.'' dedi.

Ulugöl konuşmasının devamında "Yapılan bu hayırlar yerlerini bulacaktır. Bayram öncesi mağdur olan ailelere gıda, giyim ve ayakkabı yardımında bulunduk. Tabi Tatvanlı hayırseverlerin yapmış olduğu yardımlar yeterli gelmiyor. Bizim Tatvanlı esnaflarından ricamız, gelip bizimle tanışıp, beraber çok mağdur olan aileleri ziyaret edelim. Nasıl bir yerde yaşadıklarını görsünler. Bu yürek sızlatan durumun karşısında belki yürekleri sızlar ve yardım yaparlar.'' şeklinde konuştu.

Tatvan halkına seslenen Ulugöl "Elimizde mağdur aile sayısı çoktur. Gelin siz de bir mum ışığını yakanlardan olun. Elimizde tespitli olan 450 aileye beraber ulaşalım. Allah'u Teâla hayırlarınızı kabul etsin emeği geçen bütün üye ve gönüllülerden Allah razı olsun.'' ifadelerini kullandı. (Menderes Beysülen-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir