• DOLAR 32.591
  • EURO 34.834
  • ALTIN 2513.863
  • ...
Batman Umut-Der 5 bin aileye kurban eti ulaştıracak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası, bu Kurban Bayramında da fakirlerin yüzünü güldürecek. Üye ve gönüllüleriyle bayramın birinci gününde hummalı bir çalışma yürüten ve yaklaşık 5 bin aileye kurban eti ulaştıracak olan Umut-Der, fakirlerin umudu olmaya devam ediyor.

Umut-Der Gıda Bankası, üye ve gönüllüleriyle bayram namazının ardından mezbahaneye gelerek kurban etlerini fakir ve muhtaçlara ulaştırabilmek için hummalı bir çalışma içerisine girdi.

Kurbanlıklar Platforma üye onlarca kişi tarafından tekbir ve salavatlar eşliğinde kesildi.
Kurban Bayramı'nın tüm ümmete, insanlığa ve Batman halkına hayırlara vesile olmasını temenni eden Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, kurban kesimi ile ilgili bilgi verdi.

Umut-Der olarak geçen sene 3 bin 500 aileye kurban eti dağıtımını yaptıklarını ve bu sene itibariyle yaklaşık 5 bin aileye kurban eti ulaştırmayı amaçladıklarını belirten Ekinci, "Bize kurbanlıklarını veren ve bizi tercih eden tüm hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu kurban eti dağıtımında bizler hayırsever ve muhtaçların arasında bir aracıyız. Şuana kadar 350 küçükbaş hayvan ve 18 büyükbaş hayvan geldi ve bunların kesimi inşallah bugün ve yarın yapılacak. Bayramın ikinci gününde kurban eti paketlenip dağıtımı yapılmaya başlanacak. Bayramın üçüncü günü ise tüm ihtiyaç sahibi herkese kurban etini ulaştıracağız. Bize kurbanlıklarını veren hayırseverlerden Allah kat kat razı olsun. Bu kurban eti kesiminde bize yardımcı olan tüm Peygamber Sevdalıları Platformuna üye ve gönüllülerinden Allah razı olsun." dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir