• DOLAR 32.331
  • EURO 35.081
  • ALTIN 2295.889
  • ...
SON DAKİKA
Bakan Eker, bayram namazını Ulucami'de kıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ve Vali Vekili Zafer Engin ve İl Emniyet Müdürü Recep Güven'le birlikte bayram namazını tarihi Ulucami'de kıldı. Bakan Eker, bayram namazından sonra vatandaşlarla bayramlaştı.

Ulucami'nin avlusunda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Eker, "Hamdolsun Diyarbakır bir yıla yakındır barış ve kardeşliğin tadını çıkarıyor. İnşallah bu kalıcı bir huzura ve güvene dönüşür." dedi.

İslam aleminin bayramını kutladığını belirten Eker, "İslam'ın beşinci Harem-i Şerifi Diyarbakır Ulu Camiiden bu mübarek bayramın tüm hemşerilerime, millete, İslam alemine ve insanlığa huzur, saadet ve barış dolu günler getirmesini diliyorum." İfadelerini kullandı.

Eker, "Burada biraz önce bayramlaşma esnasında Türkiye'nin değişik bölgelerinden gelen kardeşlerimiz kendilerini tanıttı, tabi onları Diyarbakır'da görmekten çok memnun oldum. Diyarbakır hamdolsun bir yıla yakındır barış ve kardeşliğin tadını çıkarıyor. İnşallah bu kalıcı bir huzura, güvene dönüşür." şeklinde konuştu.(Yakup Moğulgani - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir