• DOLAR 32.319
  • EURO 35.121
  • ALTIN 2295.429
  • ...
Elazığ`da duvar yıkıldı: 2 ölü 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Elazığ`da çocukların üzerine komşularının evin merdivenlerini odunluk yapmak için örülen yaklaşık 2 metre yükselendiğindeki briketten yapılmış duvar yıkıldı.
 
2 METRELİK DUVAR YIKILDI
Olay, Elazığ`ın Sürsürü Mahallesi Taşlı Sokak üzerindeki iki katlı kerpiç evin önünde bugün saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Kerpiç ve toprak evlerinin bulunduğu bölgede, iki katlı evlerinin önüne çıkıp oyun oynayan Ayşe Adsız, kardeşi Elif Adsız ve kuzenleri Nusret Adsız`ın üzerine komşu evin merdivenlerini odunluk yapmak için örülen yaklaşık 2 metre yükselendiğindeki briketten yapılmış duvar yıkıldı.
 
YOLDA CAN VERDİLER
Büyük bir gürütüyle yıkıldan ve duvardan tozların yükseldiğini görenler bir yandan çocukları kurtarmaya çalışırken bir yandan da 112 Acil Servis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Ekipler gelene çocukları çöken duvarın altından çıkaran vatandaşlar hastaneye götürmek üzere yola çıkardı. Ancak çocuklardan Ayşe Adsız ile Nusret Adsız, yolda yaşamlarını yitirdi. Ağır yaralanan Elif Adsız ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nde tedavi altına alındı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir