• DOLAR 32.568
  • EURO 34.871
  • ALTIN 2431.435
  • ...
Bingöllü gurbetçiler yeni yönetim kurulunu seçti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - Almanya`nın Wedel şehrinde kurulan Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği, As başkan Yusuf Gürçay başkanlığında gerçekleştirdiği 1. Olağanüstü Kongresinde yeni yönetim kurulunu belirledi.

 

Seçimde Başkanlık görevine Ramazan Cikaray, Asbaşkanlık görevine Lütfü Akgül, Basın ve Halkla ilişkiler Sorumluluğu görevine Yusuf Gürcay ve Önder Culun, Sosyal Projeler Sorumluluğu görevine Bayram Bürkük ve Metin Barslan, Mali Sorumluluğu görevine Emrullah Barut, Almanya İdari İşler Sorumluluğu görevine Markus Emerich, Web Site Sorumluluğu görevine Cahit Demir, Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine de Mehmet Cav ve Suphi Balsak seçildi.

 

Kongre sonrası Kuzey Almanya Bingöllüler Derneği başkanlığına getirilen Ramazan Cıkaray, ''Almanya`da, çok geç de olsa kurulan derneğimizi uzun zamandır takip etmekteydim. Derneğimizin lafta değil icraatta bulunan bir kuruluş olarak görüp, içtenlikle yapılan çalışmaları takip ettikten sonra aktif rol almayı istedim ve bu vesileyle adaylığımı koydum. Yeni başkan olarak gerek Almanya`da gerekse ilimiz Bingöl`de yaşayan halkımız için elimizden gelen gayreti göstererek, bir çatı altında birlikteliğimizi sağlayıp ilimizin tanıtımında bulunacağız. İnşallah ilerleyen zamanlarda yeni yönetimimizle bir araya gelerek amaç ve hedefimizi belirleyip çalışmalarımıza başlayacağız... Yeni yönetimimiz hepimize hayırlı olsun.'' dedi. (Enis Ağırbaş - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir