• DOLAR 32.555
  • EURO 35.029
  • ALTIN 2422.393
  • ...
Batman Umut-Der`den 80 aileye akika eti ulaştırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Batman`daki bir hayırsever, Umut Kervanı Yardım Platformu üyesi olan Batman Umut Der Gıda Bankası aracılığıyla Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerinden Sağ-Çev tarafından kentteki muhtaç 80 aileye akika eti yardımında bulundu.
 
Yardımlar ile ilgili bilgi veren Umut-Der Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ekinci, bir hayırseverin kendilerine vermiş olduğu akika etlerini Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerinden Sağ-Çev tarafından kentteki ihtiyaç sahibi 80 aileye verdiklerini söyledi.
 
Ekinci, sözlerini şöyle sürdürdü: "Bir hayırsever 80 aileye yetecek kadar bize akika eti verdi. Bizler bu eti Peygamber Sevdalıları Platformu`na üye derneklerinden Sağ-Çev tarafından kentteki muhtaç 80 aileye ulaştırdık. Bize bu yardımlarda bulunan hayırseverlerden Allah razı olsun. Bu bayramda fakir ve muhtaç aileleri sevindirmek isteyen her hayırsever insanları derneğimize bekliyoruz."
 
Kendilerine yardım ulaşan fakir ve muhtaç aileler de, yapılan yardımlardan dolayı Umut-Der`e teşekkürlerini iletti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir