• DOLAR 32.592
  • EURO 35.045
  • ALTIN 2423.248
  • ...
Rize'de okul müdürlerine eğitim verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ- Muş Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün kendi imkanları ile İlçe Milli Eğitim Müdürleri, Şube Müdürleri ve 40'a yakın okul müdürü, eğitim yönetimi, protokol kuralları, ajanda yönetimi, stratejik planlama ve iletişim becerileri alanında uzman akademisyenler tarafından Rize'de 5 günlük seminere alındılar.

Rize'nin Ayder yaylasında gerçekleşen seminerde Muş'un eğitim durumu ile ilgili SWOT( Muş'un Eğitim alanında Güçlü yanları, zayıf yanları, fırsatları ve tehditleri) analizi yapıldı.
Konu ile ilgili bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Hizmetiçi Eğitim Faaliyetlerinin, eğitim kalitesini yükseltmede ve farkındalığın oluşturulması açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Çağımızda bilim ve teknolojide önemli bir gelişim ve değişimin yaşandığını belirten Tatlı, eğitimci ve yöneticilerin bu gelişim ve değişime ayak uydurması ve bu anlamda tüm fertlerin iyi yetiştirilmesi gerektiğini kaydetti.

Eğitim sisteminin temel argümanlarından birinin de yöneticilerin eğitimi olduğu ifade edilen açıklamada, yapılan çalışma sonucunda ortaya çıkan raporun değerlendirilmek üzere, , Valilik makamına ve Milli Eğitim Bakanlığına sunulacağı belirtildi. (M. Şirin Çağlayan-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir