• DOLAR 32.597
  • EURO 34.808
  • ALTIN 2500.14
  • ...
Ailevi sorunlar intihara neden oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA - Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'da yaşayan ve ailevi sorunlar yüzünden bunalıma giren Sedat K. 5 Mayıs 2013 tarihinde, klorat ve sarı fosfor karışımıyla üretilen' Çatapat' olarak bilinen patlayıcıyı içerek intihara kalkıştı.

Hastaneye kaldırılan genç, yapılan ilk müdahalenin ardından Adana'daki Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. İçtiği patlayıcı maddenin karaciğerini parçaladığı belirlenen genç, yoğun bakıma alındı.

Organ Nakli Konseyi'nden de Sedat K. nakil kararı çıktı. Gaziantep'te 7 Mayıs'ta hayatını kaybeden bir kişinin karaciğeri, Adana'ya getirilerek aynı gün Sedat 'a nakledilirken, hayati tehlikeyi atlatan genç, bir yandan da psikolojik tedavi görmeye başladı.
Kimseyle görüşmek istemeyen Sedat'ın intihara meyilli olması nedeniyle yanında sürekli bir kişi görevlendirildi.

Dün saat 12.00 sıralarında hastane içinde babasını gören Sedat K. "Bu adam burada ne geziyor. Neden getiriyorsunuz." diyerek tepki gösterince, görevliler babayı hastane dışına çıkardı.

Saat 15.30 sıralarında da yanındaki görevliye hava almak istediğini söyleyen Sedat K. 4. kattaki üroloji servisinde yatan ve arkadaşlık yaptığı 2 hastanın yanına çıktı. Burada hasta arkadaşlarıyla sohbet eden Sedat K. bir an yerinden kalkıp açık olan pencereden atlayarak kendisini boşluğa bıraktı. Beton zemine çakılan genç, olay yerinde hayatını kaybetti, cenazesi, hastanenin morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (Yunus Emre-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir