• DOLAR 32.505
  • EURO 34.975
  • ALTIN 2430.19
  • ...
Tarsus`ta muhtaç ailelere yardım yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Umut Kervanı Platformu üyesi Mustazaflar Cemiyeti Tarsus Şubesi düzenli olarak gerçekleştirdiği yardımlarına devam ediyor. Dernek 40 aileye gıda yardımında bulunarak muhtaçları sevindirdi.

Amaçlarının unutulan muhtaç aileleri tespit edip, onlara yardım eli uzatmak olduğunu belirten Mustazaflar Cemiyeti Yardım Komisyonu Başkanı Ziya Bayık, "Şehrimizde maalesef unutulmuş ve yardıma muhtaç onlarca aileler var. Amacımız onlara umut olmaktır. Ramazan ayından bu yana 400 aileye gıda ve giyim yardımı ve son olarak 150 kg kırmızı et yardımında bulunduk. Biz bu yardımlarımızı karşılık beklemeden ve ayırt etmeden yapıyoruz . Tek gayemiz Allah rızasıdır." dedi.

Bayık, "Bizlerin amacı zengin ile fakir arasında köprü olmak. Bizler ne veren el den ne de alan elden maddi bir menfaat beklemiyoruz. Bizler sadece bu muhtaç ve fakir ailelerin duasından başka bir şey almıyoruz. Çalışmalarımız devam edecek. Burada yardım yapmak isteyen kardeşlerimize sesleniyoruz. Bizlerin aracılığı ile ve ya direkt kendileri tarafından yardım edebilirler. Gelin bu mübarek Ramazan ayında herkesin sevineceği işler yapalım. Yardımda bulunmak isteyen hayır sever vatandaşlarımız bizlere 0531 457 71 82 ve 614 19 16 nolu telefonlardan ulaşabilirler." şeklinde konuştu. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir