• DOLAR 32.585
  • EURO 34.8
  • ALTIN 2514.299
  • ...
Yapılmayan Yollar Bakanı Çıldırttı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik,"Nereye gitseniz vatandaş yoldan, elektrikten şikayet ediyor. Halk su sıkıntısı çektiğini belirtiyor. Haritada yapılmış gösterilen yolların yapılmadığını görüyoruz." dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı ve Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik, Şanlıurfa`daki temasları kapsamında Edessa Tv`de canlı yayın programına katıldı. Televizyon haber müdürünün sunduğu programda Bakan Çelik, ülke ve şehir gündemi ile ilgili soruları yanıtladı.

Son günlerde en çok tartışılan komutanların emeklilik konusuna değinen Faruk Çelik, süreci normalleşme olarak değerlendirdi. Askeri müdahaleleri hatırlatan Çelik, son gelişmelerin ülkedeki yönetim krizini sonlandırdığını vurguladı.

Bakanlığı ile ilgili konular hakkında da konuşan Faruk Çelik, kayıt dışılıkla mücade edeceklerinin altını çizdi. Tarım işçileri için de çalışma yürüttüklerini anlatan Çelik, işçilerin gittikleri bölgelerde prefabrik yapılaşmaya gidileceğini söyledi. Şehir sorunlarını da ele alan Faruk Çelik, şehirde yol ve elektrikin büyük problemler oluşturduğunu kaydetti. Problemlerin son bulacağını müjdeleyen Çelik, canlı yayında köylüler ile bürokrasi arasında sürekli çekişmelere neden olan bozuk yol konusu ile ilgili ilginç açıklamada bulundu.

Program sunucusu Didem Açar`ın, seçim öncesinde `ödeneklerin yerinde kullanılmadığını, ödenek kadar hizmetin yapılmadığını` söylediniz bunu biraz açıklar mısınız? sorusuna Faruk Çelik, "Bunu bilmek için kahin olmak gerekmiyor. Nereye gitseniz vatandaş yoldan, elektrikten şikayet ediyor. Halk su sıkıntısı çektiğini belirtiyor. Haritada yapılmış gösterilen yolların yapılmadığını görüyoruz." şeklinde cevap verdi.

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir