• DOLAR 32.587
  • EURO 34.689
  • ALTIN 2523.479
  • ...
Yangında sadece Kur`an-ı Kerim yanmadı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
 Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Yakup Gürlek`e ait evde henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı. Yangında evin tek katlı ve ahşap olması sebebiyle tüm ev ve ev eşyaları da tamamen kül oldu.

KÜLE DÖNEN EŞYALAR İÇİNDE BULUNDU
Yangın sonrası evde yapılan incelemede küle dönen eşyaların arasında, yanmamış halde duran bir Kur`an-ı Kerim bulundu.
Kadirli Belediye Başkanı Ömer Tarhan yangın sonrası yanan evde yaptığı incelemede, ev yangınında tüm eşyalar kül olurken Kur`an`ın yanmamasını bir mucize olarak nitelendirdi.

"İBRET VERİCİ MUCİZE"
Tarhan, "Şu aziz mübarek Kurban Bayramı öncesi bu aile evsiz kaldı. İnşallah biz Kadirli Belediyesi olarak bu aileye sahip çıkacağız, hem rahat bir Kurban Bayramı geçirmeleri anlamında hem de daha sonra evin tadilatında yardımcı olacağız. Yanmayan Kur\`an-ı Kerim herkes için bir ibret bir mucize. Yangında tüm ev kül olurken tek mukaddes kitabımız Kur`an-ı Kerim yanmamış. İnsanlara büyük bir ibret bence. Allah`ın kitabı yanmadı. Cenab-ı Allah Kur`an-ı Kerim için `biz indirdik biz koruyacağız` diyor. Büyük bir mucize bu" şeklinde konuştu.

HER ŞEY YANDI BİR TEK O YANMADI
Ev sahibi ise yanmayan Kur\`an-ı Kerim`in yatak odasının duvarında durduğunu, yatak odasındaki tüm eşyaların tamamen küle döndüğünü ancak Kur`an-ı Kerim`in yanmadığını belirtti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir