• DOLAR 32.598
  • EURO 34.836
  • ALTIN 2508.878
  • ...
Bayram alışverişi esnafın yüzünü güldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Kurban Bayramı'na bir gün kalırken Batman merkezde büyük bir hareketlilik yaşanıyor. Çarşıdaki hareketlilik esnafın da yüzünü güldürüyor.

Cadde ve kaldırıma kurdukları masalarla etrafı süsleyen esnafın yüzü, durgun geçen normal günlerin ardından bayram alışverişi ile gülüyor. Vatandaşlar ise bayram şekeri, elbise ve hediyelik eşya gibi tüm ihtiyaçlarını uygun fiyata alabiliyor.

Çevre il, ilçe ve köylerden bayram alışverişi için Batman'a gelen vatandaşlar nedeniyle kentte hareketlilik yaşanırken, gece saat 02.00ye kadar mağazaların açık kaldığını söyleyen esnaflar, alışverişten memnun olduklarını söyledi.

Batman merkezde sabaha kadar açık kalan dükkânlar ve kurulan tezgâhlar, Kurban Bayramı'nın heyecanını gece saatlerine kadar taşıyor. İşyerleri arasındaki indirim rekabeti ise, her zaman olduğu gibi tüketiciye yarıyor.

Bayram hareketliliğinden memnuniyetini dile getiren esnaftan Yusuf Yıldız, "Allah'a çok şükürler olsun ki, işlerimiz çok iyi durumdadır. Bayram alışverişi yüzünden vatandaşlar çarşıya akın ediyor. Bu alışverişlerimiz her zamankinden çok fazla olmaktadır. İşyerleri gece saat 02.00'lere kadar açık kalıyor." dedi.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir