• DOLAR 32.584
  • EURO 34.821
  • ALTIN 2492.462
  • ...
Gaziantep Umut-Der, Bayramda 5 araçla et dağıtacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

GAZİANTEP-Kurban Bayramı ile ilgili yoğun hazırlık çalışmaları yapan Gaziantep Umut-Der'in, Bayramın birinci gününde ildeki 5 ayrı noktada kurbanlık kesimi yapacağı toplanan etleri aynı gün fakir ve muhtaç ailelere ulaştırmak amacıyla 5 araçla dağıtım yapacağı öğrenildi.

Bayramda kurban etini fakir ve muhtaç ailelere zamanında et ulaştırmak için yoğun bir çaba içinde olduklarını belirten dernek başkanı Mustafa Karakurt yaptığı açıklamada, açtıkları yardım kapmayası çerçevesinde fakir ve yoksul ailelere yardımcı olma niyetiyle Kurban Bayramı'nda da çalışmalarına ara vermeden edeceklerini söyledi. Karakurt, "Kurban Bayramı hazırlıklarımız şu anda devam ediyor. Şehrin 5 ayrı noktasında kurban kesim standı açıyoruz, 5 ayrı araçla deri toplayıp geliriyle fakir ve muhtaç ailelerin diğer ihtiyaçlarını karşılayacağız, 5 araçla da dernekte toplanan etleri fakir ve muhtaçlara kurban bayramının birinci günü dağıtacağız inşallah." dedi.
Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Karakurt, "Gaziantep Umut-Der olarak birkaç ay önce bir yıllık geniş çaplı bir yardım kampanyası izini almıştık. Bu yardım kampanyası çerçevesinde şimdiye kadar 2 bin 500 aileye gıda, bin aileye ayakkabı, 750 aileye giyim yardımı ve 500 aileye de nakdi yardımda bulunduk. Bu yıl içerisinde ise toplamda 5 bin 250 aileye yardımda bulunduk." ifadelerini kullandı. (Şefik Mert-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir