• DOLAR 32.344
  • EURO 35.086
  • ALTIN 2309.79
  • ...
Umut Kapısından anlamlı yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Diyarbakır'da yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan Diyarbakır Umut Kapısı Muhtaç ve Yoksullarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yaptığı 'Ev Yapma' projesiyle mağdur ailelerin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Dernek, Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesinde yıkılmak üzere olan bir vatandaşın evini onararak mevcut eve iki oda daha ilave edecek.

 

Sözkonusu onaracakları ev ile ilgili bilgilendirmede bulunan Diyarbakır Umut Kapısı Gıda Bankası yetkilileri, "İnceleme sonucunda söz konusu olan evin yıkılmak üzere olduğu tespit edildi. Ayrıca mevcut evin yaşam standartlarına uygun olmadığını gördük. Bu itibarla Umut Kapısı Gıda Bankası söz konusu evin yanında iki odalı müteşekkil yeni bir ek yapılmasına karar verdik, inşaatın yapımına başlanmış ve halen devam ediyor" diye ifade ettiler.

 

Dernek yetkililer, bu vesile ile yardım sever halktan yardıma muhtaç olan ailelere gerekli katkıları yapılmaları çağrısında bulunarak, yardımseverlere teşekkür etti. ( Yakup Moğulgani / Hüseyin Yalçın - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir