• DOLAR 32.381
  • EURO 35.08
  • ALTIN 2325.29
  • ...
HÜDA PAR Van İl Başkanlığından TEİAŞ ve TEDAŞ`a ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN - Hür Dava Partisi Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, Başkan Yardımcısı Fevzi Doğan, İpekyolu İlçe Başkanı Levent Dalgın, Van TEİAŞ ve TEDAŞ kurumlarını ziyaret etti.
 
TEİAŞ Van Bölge Müdürü Kazım Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek HÜDA PAR`ın hayırlı olması temennilerinde bulundu. Çınar, "Amaç millete hizmet olduktan sonra başarı kendiliğinden gelir. Bizler de kurum olarak Van ilinde hizmet etmek için çabalıyoruz. Biliyorsunuz ki ilimiz elektrik ve su kaynakları bakımından ülkenin en zengin ilidir. Bizler de inşaallah bunu en güzel şekilde değerlendirmeye gayret edeceğiz." dedi.
 
Ziyarette konuşan HÜDA PAR Van İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, yeni kurulan partilerinin, İslami ve insani bir amaçla yola çıktığını belirterek, "Toplumun temel değerlerini siyasete taşıyacak, inancın izin verdiği ölçüde değil, gerektiği gibi yaşanmasını temin edeceğiz ve siyasi temsilden yoksun toplulukların temsilcisi olacağız." diye konuştu.
 
TEDAŞ ziyaretinde heyeti karşılayan TEDAŞ Van Bölge Müdürü V. Tahsin Uzunselvi, HÜDA PAR`ın ülkeye, millete ve Van iline hayırlar getirmesi temennisinde bulunarak, Bölge`de manevi bir eksikliğin yaşandığını, HÜDA PAR`ın bu eksikliği kapatması için çaba göstermesi gerektiğini söyledi.
 
Ziyaretlerde konuşulan konulara binaen konuşan İl Başkanı Av. Rasim Sayğın, bölgenin ekonomik olarak gelişmesi için kendilerinin de parti olarak çaba sarf ettiklerini belirtti. Sayğın, "Halkın birliği ve bütünlüğü için İslami bir programla yola çıktık, bu şekliyle halkımızı en iyi şekilde kucaklamayı hedefliyoruz." dedi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir