• DOLAR 32.602
  • EURO 34.823
  • ALTIN 2491.942
  • ...
Bursalılardan anlamlı bayram mesajları
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BURSA - Bayramın herkes için hayırlara vesile olmasını dileyen Bursalılar özelde ise zulüm altında olan Müslümanlar için dualar edip bayramın onlar için kurtuluşa vesile olmasını diledi.
 
Mustazaflar Cemiyeti Bursa Şube Başkanı İsa Güvendik, yaklaşan bayramın tüm ümmetin vahdetine vesile olmasını dileyerek özellikle İslam coğrafyasında akan kanın durmasına ve zor durumda olan tüm Müslümanların kurtuluşlarına vesile olmasını temenni etti.
 
Yaklaşan Kurban Bayramının kendisi için ayrı bir yere sahip olduğunu, bayramı dünyanın en fakir ülkesi Kara Afrika`nın Burkina Faso şehrinde geçireceğini belirten Memur-Sen Bursa İl Başkanı Numan Şeker, "Orada inşallah kurbanlarımızı keseceğiz, oradaki maddi yönden fakir ama gönlü zengin Müslümanlar ile kurbanlarımızı keseceğiz. İHH öncülüğünde kurban etlerini dağıtacağız." şeklinde konuştu.
 
Şeker, tüm ümmetin bayramını tebrik ederek, bayramın ümmet için hayırlara vesile olmasını diledi.
 
Bursa`nın kanaat önderlerinden Molla Ali Arslan ise, "Mübarek kurban bayramının ümmet için birliğe, kardeşliğe, vahdete vesile olmasını Yüce Allah`tan diler, bütün Müslüman kardeşlerimizin bayramlarını en içten dileklerimle tebrik ederim. Özellikle İslam coğrafyasında yaşayan bütün Müslümanların bir çatı altında ümmet bilinci içerisinde, kardeşlik duyguları içerisinde tek vücut olmalarını Allah`tan dilerim. Bütün Müslümanların bayramlarını tebrik ederken Yusufi medresede bulunan Müslüman kardeşlerimizin ve hicrette olan Müslümanlara hayırlı kapılar açılmasına vesile olmasını temenni ederim."şeklinde konuştu.
 
Mikrofonlarımızı yönelttiğimiz esnaftan Fatih Mercan ise, yaklaşan kurban bayramının bütün İslam âlemi için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.
 
Kurban bayramının genelde tüm ümmetin özelde ise Mısır, Suriye, Filistin ve Afganistan`daki Müslümanlara hayırlar getirmesi dileğini dile getiren vatandaşlardan Abdülmecit Çay, bayramın, zor durumda olan tüm Müslümanlar için kurtuluşa vesile olması temennisini dile getirdi.
 
Berber esnaflarından Zekeriya Durmaz, "Kurban Bayramı`nın bütün İslam âlemine hayırlar getirmesini yüce Allah`tan diliyorum. Özellikle Suriye, Mısır, Myanmar ve zulüm altındaki tüm Müslümanlar için Kurban Bayramının barış ve hayır getirmesini Cenab-ı Allah`tan dilerim." diyerek İslam aleminin bayramını tebrik etti.
(Zeki Aras - İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir