• DOLAR 32.57
  • EURO 35.009
  • ALTIN 2423.18
  • ...
Avrupa hayır kafilesi yola çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HOLLANDA - Dünyanın mazlum ve mustazaflarına kurban eti ulaştırmak için 2013 Kurban kampanyasını sürdüren Avrupa'da faaliyet gösteren Uluslararası Yardım Organizasyonları olan IHO-EBRAR ile Avrupa Yetim Der, Türkiye ve Afrika'da Kurban Bayramında bağışlanan kurbanların kesim ve dağıtımı için grup halinde Hollanda'nın Amsterdam kentinde bulunan Schiphol Havaalanından yola çıktılar.

 

IHO-EBRAR'dan Mutlu Kaya, Avrupa Yetim Der'den Başkan Yardımcısı Hüseyin Ateş, Yusuf Çiçek ve Vahdin Başkan, kurban bağışlarının kesim ve dağıtımı için Afrika'ya hareket ederken, Türkiye için bağışlanan kurbanların kesim ve dağıtımı için IHO-EBRAR üyesi Nihat Polat Türkiye'ye gitti.

 

IHO-EBRAR ve Avrupa Yetim Der, Türkiye ve Afrika için bağışlanan Kurbanların kesim ve dağıtımını bizzat kendileri tarafından yapılacağını belirterek bu konuda beraber hareket edeceklerini ve Filistin, Arakan ile Pakistan için bağışlanan kurbanların kesim ve dağıtımını kardeş dernekler aracılığı ile yapılacağını söylediler.

 

Bayramın 4'üncü günü geri döneceklerini belirten hayır kafilesi, yaptıkları çalışmaları ve izlenimleri kamuoyu ile paylaşacaklarını belirttiler. (Ali Aslan Işık - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir