• DOLAR 32.344
  • EURO 35.052
  • ALTIN 2283.123
  • ...
Düzce`de Şok Eden Cephanelik
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen veAnkarave Balıkesir`e kadar uzanan operasyonda, 40 adedi suikast silahı olarak bilinen Glock olmak üzere toplam 63 tabanca, 2 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 29 Temmuz 2011 günü A.C. ve T.Ö. isimli şahısların Ankara`da Y.C. isimli şahısla bağlantılı olarak temin etmiş oldukları çok sayıda silahı Balıkesir`e götüreceklerini tespit etti. Bunun üzerine Ankara`ya giden KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Polatlı ilçesinde sürücülüğünü A.C.`nin yapmış olduğu yanında T.Ö.`nün de bulunduğu aracı durdurdu. Emniyet ekiplerinin araçta yaptığı aramada suikast silahı olarak adlandırılan 40`ı Glock olmak üzere toplam 47 tabanca ele geçirildi.

Yakalanan şahısların silahları temin ettikleri Y.C. isimli şahsın Ankara`da bulunan iş yerindeki adresinde yapılan aramada 1`i kısmı kuru sıkı olmak üzere 15 tabanca, 1 av tüfeği, bu silahlara ait çok sayıda mermi, 1 adet polis kokardı, 1 çelik yelek, 1 adet silaha monte edilen dürbün ile birlikte çok sayıda silah parçası yakalandı.

A.C. isimli şahsın Balıkesir`deki evinde yapılan aramada da 1 av tüfeği, 1 tabanca ve bu silahlara ait çok sayıda mermi bulundu.

Düzce KOM Şube Müdürlüğünün Ankara ve Balıkesir`de yapmış olduğu operasyonda toplam 63 tabanca, 2 av tüfeği ve çok sayıda mermi ele geçirilirken olayla ilgili 3 kişi de gözaltına alındı.

İHA
 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir