• DOLAR 32.532
  • EURO 34.814
  • ALTIN 2440.426
  • ...
HÜDA PAR Palu Teşkilatı seçim çalışmalarına hız verdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Yaklaşan Yerel Seçimlerde Hür Dava Partisi Palu'dan aday gösterecek. Yerel seçimlere Türkiye'nin birçok yerinde katılacak olan HÜDA Par, Palu'da seçim çalışmalarına hız verdi.

 

Hür Dava Partisi İlçe teşkilatı her Çarşamba günü Parti binasında üye ve gönüllüleriyle bir araya geliyor. Üye ve gönüllüleriyle her hafta düzenli istişare toplantılarına başkanlık eden Hür Dava Partisi İlçe Başkanı Hasbi Karabulut, yerel seçimlerde aday göstereceklerini açıkladı.

 

Karabulut Allah'ın izniyle Türkiye'de temiz siyasetin, nasıl yapılacağını insanları ve şahısları kötülemeden iftira atmadan yalan konuşmadan, İslami bir siyasetin nasıl yapılacağını göstereceğiz. Amacımız Allah'ın rızasını kazanmak halkımızın hizmetkârı olmaktır. Ülkemizde maneviyatsızlık gün geçtikçe artmaktadır. Palu ilçemizde bile uyuşturucu madde kullanımı son 10 yılda hızla artarak en ücra köylere kadar bile yayılmıştır. Bunun için hiçbir tedbir alınmadığı gibi gençlerimiz ve çocuklarımız bu zararlı alışkanlıklara hemen ulaşabilmektedir. Bizler bu maneviyatsızlığın ortadan kaldırmak için Allah'ın izniyle gece gündüz çalışacağız. (Ebubekir Alkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir