• DOLAR 32.375
  • EURO 34.957
  • ALTIN 2325.76
  • ...
Otomobil motosiklete çarptı: Bir yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Mersin merkez Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde bulunan trafik ışıklarının erken saatlerde devre dışı bırakılması kazalara sebep oluyor. Son olarak dün gece otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada bir kişi ağır yaralandı.


Kaza, Mersin merkez Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ile Cengiz Topel Caddesi'nin kesiştiği kavşakta meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden Mezitli istikametine giden 33 B 2844 plakalı araç sürücüsü Mehmet Ali Çiçek, Cengiz Topel Caddesi'nden aniden çıkan Necmettin Yılmaz'ın (22) sürdüğü 33 E 6303 plakalı motosiklete çarptı.


Çarpma sonucu metrelerce motorla birlikte sürüklenen sürücü kaldırma çarptıktan sonra durabildi. Kafasından ağır yaralanan motor sürücüsü Yılmaz, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulans ile Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.


Motor sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.


Yaşanan kazaya tepki gösteren vatandaşlar, kavşak ışıklarının erkenden devre dışı bırakılmasından dolayı daha öncede defalarca kazaların yaşandığını belirtiler. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir