• DOLAR 32.507
  • EURO 34.606
  • ALTIN 2495.156
  • ...
Kunuşamayan Bilirkişi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Posta görevlisi, Zafer-Raziye çiftinin, Yunus Emre Mahallesi Turgut Reis Caddesindeki evlerine, çocukları Osman Kağan Yeniçeri adına Erzincan 2. Asliye Hukuk Mahkemesinden çağrı kağıdı getirdi.

Çağrı kağıdında, "Dava konusu, Erzincan ili Üzümlü ilçesi Yunus Emre Mahallesi Kırklar mevkii 202 ada 2 parsel numaralı taşınmazda 13.01.2014 günü saat 09.30`da belirtilen gün ve saatte keşif mahalinde hazır bulunmanız hususu ihtar ve tebliğ olunur" yazdığını gören çift, şaşkına döndü.

Yeniçeri ailesi, konuşma dahi bilmeyen çocuklarının bilirkişi tayin edilmesinin şaşkınlığını yaşarken, Osman Kağan, hiçbir şeyden habersiz ablasıyla oynayıp vakit geçiriyor.
Baba Zafer Yeniçeri, AA muhabirine yaptığı açıklamada, akşam eve geldiğinde Osman Kağan`ın kağıdı kendisine getirdiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Kâğıda baktım ve güldüm `bu şaka mı` diye. Baktım gerçek ve şaşırdık. İki yaşındaki çocuğun ifade vermesi garip bir şey. Gelen kâğıtta Osman Kağan Yeniçeri için bilirkişi yazıyor. Bizim yan komşumuz ev yaptırdı ve bazı problemler oldu. Galiba onlar da bilirkişi yazdırmışlar. Artık yanlışlıkla mı yazıldı yoksa Osman Kağan`ın şansı mı bilmiyorum. Bu konuda biz de çok şaşırdık ve ne diyeceğimizi bilemiyoruz. Bundan sonrası Osman Kağan`a kalmış bir şey. Eğer Osman Kağan`a bir şey sorarlarsa her şeye "yok" diyor. Ağzında alışkanlık yapmış, `yok` deyip duruyor ama Osman Kağan`ın da bilirkişiliğinin geçerli olacağını tahmin etmiyoruz."

 AA 

Bu haberler de ilginizi çekebilir