• DOLAR 32.586
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2415.317
  • ...
Batman Mustazaf-Der`den Kutlama Mesajı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Mustazaf-Der mübarek Ramazan ayı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Genel Başkan Abdurrahman Cens yayınladığı kutlama mesajında Ramazan ayının Allah indinde, Hz. Resulullah`ın ( s.a.v) gönlünde ve Melekler arasında bambaşka bir kıymeti olduğunu ifade ederek, "Bu rahmet pınarı mübarek ay; beldemize, memleketimize ve İslam alemine mübarek olsun." dedi.

 

Sahuru, iftarı, fıtrı, zekatı, Kur`an tilaveti, teravihi, i`tikafı, Kadir Gecesi ve Bayramıyla dopdolu olan ilahi bir sofraya icabet edecek mü`minlere kutlu olması temennisinde bulunan Cens, "Remezan, mubarek u piroz be lî me!" Allah-u Teala`nın rahmet kapılarının ve ihsanının bol bol olduğu bu Mübarek ayda Batmanlı hemşerilerimizden ve tüm müminlerden isteğimiz ve ricamız; zulüm altındaki tüm beldelerin emana, ezilmişlerin-Mustazafların felaha, işgal altındaki İslam beldelerinin özgürlüğe, İslam ümmetinin vahdete kavuşması, büyük şeytan Amerika`nın ve israilin sonunun gelmesi ve tüm Dünyanın, özellikle de coğrafyamızın Muhammedi bir renge bürünmesi için çokça ve ısrarla Allah Azze ve Celle`ye dua etmeleridir." İfadelerini kullandı.

 

Cens mesajının devamında; "Özellikle bu ay içerisinde; Allah-u Teala`nın kemale erdirdiğini, mükemmel kıldığını buyurduğu dinimizi, Kitabımız Kur`an-ı Kerim`i ve Hz. Muhammed sallallahu aleyhi ve sellemin hayatını ve mücadelesini tanıma, bilme ve öğrenme gayretimizi arttırmayı tavsiye ediyoruz. Mustazaf-Der olarak Allah-u Teala`dan, bu Rabbani gün ve gecelerden dolu dolu istifade etmeyi, layıkıyla faydalanmayı diliyoruz. Kerim olan Allah`ın lütfuna ve mağfiretine ulaşmayı Rabbimiz; bize, hepimize nasip etsin inşaallah." dedi.

M. Salih Özcan - İLKHA

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir