• DOLAR 32.382
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2326.17
  • ...
Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri sonuçlandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) hizmet binasında yapılan Sigorta Acenteleri İl Delegeliği seçimleri, sonuçlandı. Toplam 31 sigorta acente seçmeninin oy kullanma hakkına sahip olduğu seçimde Ömer Faruk Toptaş ve Mustafa Nimet Baduk yarıştı. BATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Demir ve Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Demir adaylara başarı diledi.

 

Toplam 25 geçerli oyun kullanıldığı seçimde 25 oy'un 23'ünü alan Ömer Faruk Toptaş Batman İl Delegesi olmaya hak kazandı.

 

Ankara´da yapılacak Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi ve Sigorta Acenteleri İcra Komitesi 'seçimlerine' katılarak ilimizi temsil edecek olan Toptaş, kendisini bu göreve layık gören tüm seçmenlere teşekkür etti. Toptaş, sektörün sorunlarını çok iyi bildiklerini ve yetkili organlar tarafından önlemler alınması için gerekli çalışmaları yapacaklarını belirtti.

 

BATSO Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Demir, seçimi kazanan Ömer Faruk Toptaş'ı tebrik edip görevinde başarılar dilerken, seçim kazanan Toptaş gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikten dolayı BATSO başkanına teşekkür etti. (M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir