• DOLAR 32.612
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2491.596
  • ...
Son günde vizeleri iptal oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MUŞ - Miraç Tur adındaki bir turizm şirketi tarafından mağdur edildiklerini iddia eden Aydın, Atilla ve Nesim Demir kardeşler, şirketin hacca gidecekleri son günde vizelerini alamadıklarını bildirdiğini söyledi.

 

Bütün hazırlıklarını yapmalarına rağmen yolculuğa çıkacakları son günde vizelerinin iptal edildiği haberini aldıklarını belirten Aydın Demir, ne yapacaklarını şaşırmış durumda olduklarını ifade etti.

 

Demir, karşı karşıya kaldıkları sıkıntıyı şöyle dile getirdi: "Miraç Tur isimli turizm şirketi bizi hacca götüreceğini söyledi. İşlemlerin yapılması için bizden 2 bin 800 Euro ödememizi istediler. Kaç gün sonra vizelerimizin çıktığını ve gereken işlemlerin yapılabilmesi için ödemelerimizi yapmamız gerektiğini bildirdiler. Biz de ödemelerimizi yaptık ve gideceğimiz günü bekledik. Gitmemiz gereken son günde bizim ile şirket arasında aracılık yapan Şefik ismindeki şahıs, hacca gidemeyeceğimizi söyledi. Bunun gerekçesini ise Arapların vizeleri iptal etmesi olarak gösterdi."

 

Kendileri ile şirket arasında aracılık yapan kişilerin de kendilerini yüzüstü bıraktıklarını söyleyen Demir, "Bizim asıl muhatabımız olan Faruk Akın ismindeki kişidir. O şuan Mekke'dedir ve biz de bu şekilde mağdur durumdayız. Bizi bu duruma getirenler Allah'tan korksunlar. Sesimizi duyanlara tavsiyemiz, hacca gitmek istedikleri zaman tercihlerini doğru yapmaya çalışsınlar ve dikkatli olsunlar." dedi.

 

Konuyla ilgili olarak telefonla görüştüğümüz, kendini Orhan olarak tanıtan Miraç Tur yetkilisi, bilgi vermekten kaçınarak telefonu kapattı. (M. Şirin Çağlayan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir