• DOLAR 32.523
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2422.288
  • ...
Mersin'de okul müdürleri toplantısı yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN - 2013-2014 eğitim öğretim yılı sene başı okul müdürleri hazırlık ve değerlendirme toplantısına, İlçe Kaymakamı Dr. Mustafa Özarslan, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dağ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nurettin Can ve İlçe Okul Müdürleri katıldılar.

 

2012-2013 eğitim öğretim yılı değerlendirmeleri İlçe Şube Müdürü Nurettin Can ve Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün yaptığı sunumlar ile yapıldı.

 

Toplantıda, 2013-2014 eğitim öğretim yılında; okul öncesi öğrenci kayıtları, 4+4+4 sisteminde ortaöğretime kayıt yaptırmayan öğrencilerin durumları, okul aile birlikleri sene başı iş ve işlemleri, merkezi sistem ortak çalışma takvimi ve yenilenen ortaöğretim kurumları yönetmeliğinin değerlendirilmesi yapıldı.

 

Kaymakam Dr. Özarslan, "Özellikle İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ün yaptığı sunumda, ilçeler ve okullar bazında ortaokul ve lise sonrası sınav sonuçlarının karşılaştırılmalı değerlendirilmeleri çok faydalı olmuştur. Bu karşılaştırmaların okul müdürlerinin kendi öğretmenleri ile paylaşmaları gerekir. Tüm idareci ve öğretmenlere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dilerim" dedi. (Osman Öksüz - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir